Schoonheidsproducten Sothys

Kom binnen in het universum van Sothys. Sothys is een uiterst geraffineerd universum van sensualiteit en emoties, een mythische naam die synoniem is aan excellentie en prestige in dit schoonheidsinstituut en spa’s overal ter wereld. We gebruiken deze schoonheidsproducten bij: gelaatsverzorging, lichaamsverzorging en make-up.

Leuk om te geven als cadeautje en nog heerlijker om te krijgen:
Een gelaatsverzorging of een cadeaubon van Bellezza

BELLEZZA WEBSHOP

Producten


Verzorgingsprogramma voor uw oogcontour

Verzorgingsprogramma voor uw oogcontour

Dit programma met een hoge tolerantie met een formule zonder parfum en zonder kleurstoffen, combineert een specifieke professionele behandeling in de cabine en 3 gerichte producten voor thuis. Deze hebben een drievoudige werking: onmiddellijk vervagen, doeltreffend behandelen, duurzaam beschermen.


Ontdek de perfectie van de instituutbehandeling... secrets

Ontdek de perfectie van de instituutbehandeling... secrets

Een gezichtsbehandeling in 8 stappen die voldoet aan al uw wensen... ontspanning en sensorialiteit met een geavanceerde doeltreffendheid:hydratatie, anti-aging, stralende teint. Perfect voor een toekomstige bruid, een avondje uit, een uitzonderlijk cadeau of gewoon om uzelf te verwennen...


Herfst- winterbehandeling 2017-2018!

Herfst- winterbehandeling 2017-2018!

Laat u nu verleiden door de nieuwe seizoensbehandeling met peer&amandelen... Deze verzorging geeft je huid een boost aan vitaminen, mineralen en zuurstof! Ideaal om jezelf te verwennen of als cadeau te geven.

 

 

christl_gemis_schoonheidssalon_bellezza

Maak vandaag nog een afspraak!

RESERVEER ONLINE of telefonisch op 03/644.17.98