Schoonheidsproducten Schrammek

Onder leiding van dermatologe, allergologe Dr. med. Christine Schrammek-Drusio werd een compacte, professionele verzorgingslijn ontwikkeld.

Medisch geïnspireerd-met een efficiënte werking. Het doel van deze innovatieve, specifieke verzorgingsproducten is de huid een gezonde en mooie huidteint te schenken. 

Leuk om te geven als cadeautje en nog heerlijker om te krijgen:
Een gelaatsverzorging of een cadeaubon van Bellezza

BELLEZZA WEBSHOP

Producten


Schrammek kruiden op het gelaat

Schrammek kruiden op het gelaat

Green Peel is een originele methode ontwikkeld door Dr.med. Christine Schrammek-Drusio, medische geïnspireerd, dermatologisch getest, die kan toepast worden op gelaat en lichaam, ongeacht de leeftijd. Met de hulp van Moeder Natuur wordt het verouderingsproces vertraagd, de huidtint verfrist, de regeneratie van de huid gestimuleerd en de huidvernieuwing ingezet op een pure, natuurlijke basis.


Schrammek Green Peel gaas

Schrammek Green Peel gaas

Green Peel Classic biedt een oplossing voor een tal van huidproblemen zoals verwijde porën, onzuivere huid, vale huid met slechte circulatie, zonbeschadigde huid en verslapte huid.


Schrammek Blemish Balm Classic

Schrammek Blemish Balm Classic

Speciaal ontwikkeld om roodheid, irritatie en onzuiverheden te verminderen. Blemish Balm heeft een ontstekingsremmend en antibacterieel effect. Ideaal als concealer, ook op puistjes!


Schrammek Blemish Balm Honey

Schrammek Blemish Balm Honey

Blemish Balm is in verschillende tinten verkrijgbaar.

 

 

christl_gemis_schoonheidssalon_bellezza

Maak vandaag nog een afspraak!

RESERVEER ONLINE of telefonisch op 03/644.17.98