Schoonheidsproducten Environ

Schoonheidssalon Bellezza te Antwerpen (Merksem) is een erkend schoonheidssalon voor Environ. We werken met hoogwaardige producten voor een optimale lichaamsverzorging.Je merkt onmiddellijk dat dit kwalitatieve producten zijn omdat ze zeer goed hydraten. Je huid ziet er onmiddellijk stralender uit. We gebruiken deze schoonheidsproducten bij: gelaatsverzorging en lichaamsverzorging.

Leuk om te geven als cadeautje en nog heerlijker om te krijgen:
Een gelaatsverzorging of een cadeaubon van Bellezza

BELLEZZA WEBSHOP

Producten


Environ AVST

Environ AVST

Een gezonde, mooie huid voor het leven....... Het AVST gamma werd samengesteld op basis van een combinatie van vitamine A, antioxidanten en flavonoïden. Deze ingrediënten helpen de zichtbare tekenen van veroudering te bestrijden en dit resulteert uiteindelijk in een jeugdiger look.


Environ B-ACTIVE

Environ B-ACTIVE

Zowel vrouwen als mannen kunnen op elke leeftijd last hebben van puistjes die kunnen gepaard gaan met lijntjes en rimpels. Gelukkig kan je dit zelf verhelpen, ongeacht jouw leeftijd. Het ß-Active gamma is ontwikkeld ter behandeling van de probleemhuid. Vitamine A, gecombineerd met ingrediënten zoals salicylzuur en Australische theeboomolie respecteert de barrièrefunctie en het vochtgehalte van de huid en pakt tegelijk de oorzaken van puistjes aan.


Environ BODY

Environ BODY

Ook de huid van het lichaam heeft nood aan dagelijkse verzorging. Blootstelling aan zon en andere externe factoren veroorzaken ook hier vroegtijdige veroudering. De huid wordt heel droog en ruw, vertoont rimpels en verslapping. Environ ontwikkelde een speciaal gamma ter verzorging van het lichaam. Voortaan kan je je van kop tot teen met Environ verzorgen.


Environ EVENESCENCE

Environ EVENESCENCE

De milde oplossing voor onregelmatige pigmentatie. Pigmentvlekken kunnen op de huid verschijnen, ongeacht huidtype, leeftijd of huidskleur. Het goede nieuws is dat er tal van manieren zijn om dit probleem aan te pakken... Hoe kan je dit verhelpen? Je moet een tweevoudige actie ondernemen. Beperk blootstelling aan de zon en breng dagelijks op het gelaat een zonbescherming met SPF 15 aan. -Environ RAD of Alpha Day Lotion zijn hiertoe uitermate geschikt. Van vitamine A en C is algemeen geweten dat ze huidvlekjes doen vervagen.


Environ INTENSIVE

Environ INTENSIVE

Specifieke huidcondities zoals gevoeligheid, dunne huid, roodhuid, grove huidtextuur, foto-veroudering, hebben nood aan een aanvullende, intensievere verzorging.


Environ IONZYME

Environ IONZYME

Het ionzyme gamma werd wetenschappelijk geperfectioneerd op basis van jaren onderzoek en toewijding met als doel het juiste evenwicht te vinden tussen vitaminen, antioxidanten en peptiden. De doeltreffende ingrediënten herstellen de natuurlijke harmonie in de huid - ze helpen jou de mooie kunst van huidverzorging te beheersen.


Environ SUN CARE

Environ SUN CARE

Langdurige blootstelling aan teveel zon kan de cellen in de huid beschadigen en de kans op huidkanker verhogen. de onbeschadigde huid wordt dun, de huidcellen takelen af, collageen en elastine verzwakken. Door deze nadelige effecten wordt de huid rimpelig, rood en ruw; er ontstaan pigmentvlekjes en er is nog weinig weerstand tegen invloeden van buitenaf. Wat je nodig hebt is een doeltreffende zonnefilter die de zonnestralen voor een deel opvangt en zonbescherming die de zonnestralen weerkaatst. Antioxidanten zijn ook onontbeerlijk om de schade veroorzaakt door UV stralen, die nog steeds doordingen en onze huid beschadigen, te beperken.

 

 

christl_gemis_schoonheidssalon_bellezza

Maak vandaag nog een afspraak!

RESERVEER ONLINE of telefonisch op 03/644.17.98